miercuri, 13 aprilie 2011

Gel de dus Cranberry Joy, Spiced Vanilla si Jolly Orange de la Body Shop

Am comandat aceste geluri de dus de pe site-ul Body Shop in ianuarie cu 24 de lei fiecare, mai putin cel de portocale care a fost inclus intr-un set cu mai multe produse.
Cand locuiam in Bucuresti aveam ocazia sa si miros inainte de a cumpara dar acum trebuie sa ma multumesc cu descrierea de pe site din pacate.
Cel de Cranberry (adica un fel de merisoare) miroase acrisor, mie nu prea mi-a placut, cel de vanilie miroase dulce, ok iar cel pe portocale miroase a orice, mai putin a portocale. De fapt ideea de gel de dus ce miroase a portocale m-a tentat sa fac aceasta comanda si exact asta nu am obtinut.
Oricum, mirosurile ca mirosurile - depinde de gustul fiecareia, dar problema e la ingrediente si la hidratare.
Sunt pline de parabeni si SLS, nu au nimic de a face cu ceva natural si cel mai tare ma deranjeaza ca imi usuca pielea ingrozitor - nu se pot folosi fara crema de corp dupa.
La pretul asta mai bine imi iau 2 Dove, cu aceleasi ingrediente si macar hidrateaza pielea...
Desi sunt fana Body Shop la capitolul make-up si pensule, aceste geluri de dus m-au dezamagit foarte tare si nu voi mai cumpara curand un gel de dus de la ei, chiar daca ma tenteaza mirosul.
Apropo de miros - e destul de slab, si nu ramane pe piele dupa dus - ceea ce poate fi un lucru bun sau rau, depinde de preferintele fiecareia.
Concluzia: nu le recomand.

2 comentarii:

  1. Be aware Games Online addiction is real,
    but for those who are already addicted, like me in this case, i recomment to use
    AllGamesOnline.Org for playing.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, urata experienta si ceva bani buni pierduti. Pe asta l-ai incercat? http://www.britishgallery.ro/ro/produse-naturale-heathcote-and-ivory/10788-gel-de-dus-cath-kidston-bluebell.html

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails