miercuri, 7 iulie 2010

Crema de maini Sabon cu lavanda si mar

M-a inspirat Silvia cu intrebarea ei despre Sabon si m-am gandit sa scriu si eu despre crema de maini de la ei.
E o crema cu lavanda si mar (zice Sabon) dar ma indoiesc ca are ceva mar prin ea in afara de parfum :)
Miroase foarte bine (yummy) si de cate ori o folosesc (de obicei in masina) oamenii cu care sunt se entuziasmeaza ce bine miroase :)
Dar atat... cam mirosul numai e de ea in rest... nu hidrateaza foarte bine, intra repede in piele intr-adevar dar nu imi simt mainile hidratate decat poate jumate de minut apoi sunt din nou uscate (si precizez ca nu am pielea foarte uscata deci nu e din vina mea).
In concluzie e o crema de maini mediocra, cu un miros foarte bun - cel mai enervant e pretul (32 de lei) - la banii astia imi iau 2-3 creme de maini Dove sau Nivea care hidrateaza mai bine.
Nu o recomand decat pentru miros :)
Ingrediente:
Nu am gasit pe site :( pe crema nu scrie iar cutia am aruncat-o demult.

3 comentarii:

  1. Si eu am intrat decateva ori in magazinul Sabon si m-am lasat ghidata pe acolo și tin minte ca mi-au placut mirosurile dar si texturile produselor. In special serbetul de corp. Ce nume! :)
    Am vrut sa imi cumpar un tonic pentru ten de la ei dar...cand am cititalcool al doilea ingredient pe el...m-am razgandit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Serbetul de corp suna delicios - si intr-adevar au niste creme de corp cu miros foarte yummy dar destul de scumpe - pana a existat lush in cluj nu prea ma tenta sabon, acum probabil voi incerca si de la ei mai multe produse

    RăspundețiȘtergere
  3. exact ;) mirosul e ok, dar nu hidrateaza deloc ;)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails