joi, 8 iulie 2010

Crema de maini L'occitane cu unt de shea 20%

Daca ieri scriam despre o crema de maini de la Sabon care nu prea m-a incantat m-am gandit sa scriu azi despre HG*-ul meu in materie de creme de maini.
*HG=Holy Grail=produsul preferat/pe locul 1/cel mai bun


Crema de maini cu unt de shea de la L'Occitane este o crema lejera, nu e grasa, intra repede in piele si hidrateaza foarte bine mainile.
Imi place combinatia de crema care hidrateaza foarte bine dar in acelasi timp nu lasa un film gras pe piele.
Mirosul e un miros... de crema :) nici prea tare nici foarte slab - nu e deranjant dar pe mine nu ma incanta in mod deosebit.
Pretul e diferit in functie de gramaj - la 30 ml e 46 RON pe strawberry dar chiar nu mai stiu cat a fost in magazinul L'occitane :( Oricum se pot folosi punctele adunate pe cardul Sensiblu pentru a o lua la un pret mai bun.
O recomand cu caldura si chiar daca e mai scumpa pe mine ma tine foarte mult un tub pentru ca nu se consuma mult o data.

6 comentarii:

  1. Oare la banii astia nu e mai bine sa-ti iei direct niste unt de shea? Ar ajunge mai ieftin untul, cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba da cred ca e mai ieftin dar nu stiu unde se gaseste...
    Ai folosit unt de shea? Cum miroase? E gras?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu am folosit, dar din cate vad e folosit si recomandat de multe persoane - uite aici de vanzare http://untuldeshea.wordpress.com/

    Probabil mai sunt si alte site-uri care comercializeaza...

    Din cate am citit il poti folosi si singur, atat pentru piele cat si pentru par, dar poti sa mai faci si altceva cu el: il lasi putin la temperatura camerei, adaugi cateva lingurite de ulei de cocos, jojoba, migdale sau ce iti place tie si apoi folosind un mixer de bucatarie, il mixezi cateva minute. O sa iasa o crema foarte fina si usor de aplicat

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult, Clarra!
    chiar vreau sa incerc dar mi-e cam frica de produsele cumparate de pe site-uri obscure si vroiam un site ca lumea, care sa prezinte incredere - am sa intru pe link-ul de mai sus sa vad despre ce e vorba.

    RăspundețiȘtergere
  5. Natty, un magazin online de incredere pe care ti-l recomand e Sideris - uite aici untul sheea, organic: http://sideris.ro/shop/index.php/cosmetice-bio-organice-corp/lotiuni-unturi-uleiuri-de-corp/unt-shea-organic.html

    Tot pe acolo mai gasesti si alte bunatati naturale ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mersi Clarra!
    Chiar citeam intr-o vreme blogul Sideris dar mi-a iesit din vizor de o perioada nu stiu de ce...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails