vineri, 9 iulie 2010

Chanel Rouge Coco Gardenia review

Chanel

Rouge Coco Lipstick
13 Gardenia














Aceasta e culoarea care m-a tentat cel mai tare dintre multele culori frumoase aparute cu noua linie de rujuri Chanel - numita Coco. 

 
Textura - Rujul este foarte fin, usor de aplicat, aluneca pe buze foarte usor. E foarte usor, nu se simt buzele incarcate, nu are o formula foarte hidratanta dar nu usuca buzele in nici un caz. E un ruj de vara.




























Miros/Gust - Nu are un miros pronuntat doar un miros slab de trandafiri care se regaseste in toate produsele Chanel iar gust nu are.

Ambalaj - Imi place foarte mult tubul negru simplu, este foarte elegant, cu o banda aurie la mijloc si sigla Chanel la capat.














Culoare - Gardenia este o nuanta roz-trandafirie, potrivita pentru zi. Are o stralucire perlata in finis si e foarte pigmentat. 

 
















Culorile din gama Coco sunt destul de clasice. Cred ca majoritatea pot fi gasite si la alte branduri dar rujurile de la Chanel au acel feeling special si o calitate deosebita.
Pret: in jur de 130 de lei.

Concluzie: il recomand foarte tare daca aveti chef de un rasfat special si de un ruj care sa va faca sa va simtiti putin Coco :)

Click pe poze pentru a le mari.

8 comentarii:

  1. pare o nuanta frumoasa si proaspata. mereu am dorit sa incerc un ruj chanel dar de fiecare data ma opream la un clinique, lancome etc si acum cand ma uit in urma nu am fost si nu sunt satisfacuta in intregime de niciunul..
    m-ar tenta si aqualumiere de la chanel, am citit ca e f bun.. dar cu vremurile astea ma doare sa dau atata pe un gloss...
    ai incercat masca cu uleiuri? uite, eu am parul netuns de 6 luni si se tine bine, pt mine e un record! si am inceput si cu plajele si baile in mare si vad ca inca e ok.. a la longue au functionat mastile mele ieftine :-) puup

    RăspundețiȘtergere
  2. @Rox - aqualumiere are textura unui ruj dar e destul de transparent (ca un gloss) - e de fapt un mix intre un ruj si un gloss
    nu am incercat inca masca cu ulei - am sa pun un review pe blog cand o fac - sper sa am timp cat mai repede :)
    nu uita de SPF la plaja si bai in mare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. salut

    cred ca am citit mai toate postarile tale despre produse...imi place felul in care scrii despre ele si sunt uimita ..cred ca ai tone de cosmetice acasa .......e bine ca ai posiblitatea sa iti cumperi ...eu sincer nici daca as avea bani nu m-as indura sa dau sute de mii pe un ruj de ex........doar parfumurile sunt slabiciunea mea ...acolo nu ma uit :)

    ai putea sa scrii si despre parfumurile preferate si astfel sa mai auzim si alte opinii despre parfumurile pe care le folositi voi

    toate cele bune

    amalia

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Amalia,
    Nu am tone dar kg sigur:)
    Am sa mai pun si post-uri despre parfumuri - multumesc de sugestie!
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Rezista bine fara primer sau creion pe sub?

    RăspundețiȘtergere
  6. @All Pink: Da - chiar rezista pe buze ok, cred ca din cauza ca nu e foarte hidratant - la mine a rezistat ore bune fara sa trebuiasca sa reaplic

    RăspundețiȘtergere
  7. E ft. frumos!
    Am dat si eu pt. prima oara comanda pe strawberrynet.com pt. primul meu ruj Chanel..tot despre Coco e vorba,dar am ales nuanta Orage.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails