miercuri, 26 mai 2010

Ruj MAC "lazy day"

Rujul MAC din colectia To The Beach este nuanta Lazy Day (Lustre).
L-am cumparat de pe cocktailcosmetics.com si a costat 15.95 lire.
Este primul meu ruj MAC dar nu sunt foarte incantata de el, mi se pare destul de banal - nu cred ca merita atata agitatie.
Poate culoarea pe care am luat-o eu nu e cea mai potrivita pentru mine dar oricum deocamdata nu mai cumpar rujuri MAC.
Iata si niste poze:



Swatch-ul e pe aceeasi mana cu cele doua creioane de ochi din postul anterior- sorry about that.
E o culoare deschisa, un roz prafuit, numai bun pentru o "lazy day" cand nu vrei ceva foarte elaborat sau complicat pe buze. Daca ajung la un counter MAC am sa mai testez si alte nuante poate ma incanta mai tare.
Update 15 iunie 2010: imi place din ce in ce mai mult acest ruj - este foarte potrivit pentru vara defapt, eu il testasem in niste zile foarte reci si ploioase dar la fuste mini si topuri albe sau pastelate se potriveste perfect :)

5 comentarii:

  1. O gramada de bani ai dat pe el, Natty (majoritatea rujurilor mele sunt MAC, insa eu le-am luat la preturi mai mici de pe ebay - nu-mi pare rau ca le-am luat, insa daca ar fi s-o iau de la capat, m-as gandi mai bine daca merita atatia bani). Asa cum am scris si pe blogul meu de atatea ori, mie nu-mi plac deloc cele Satin (usuca buzele ingrozitor) si nu le recomand sub nici o forma. In ceea ce priveste mersul la un counter MAC, e ceva coplesitor - cand vezi atatea culori si texturi, nu mai stii ce sa testezi si unde sa te uiti mai intai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da chiar nu merita dar asta e - mai greseste omul:)
    am fost la un counter MAC in Viena si m-am pierdut - nu am luat decat Sable (eyeshadow) si cele doua pensule renumite 217 si 239 pentru ca nu mai stiam unde sa ma uit si ce sa aleg... dar oricum daca mai ajung imi rezerv cel putin 2 ore pentru swatches :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place nuanta rujului . E foarte draguta, si intradevar e mai potrivit pentru zilele calde si insorite de vara .

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails