joi, 13 mai 2010

Cocktail Cosmetics haul: part 2 Stila, Benefit

Partea a doua a haul-ului de pe cocktailcosmetics.com:
4. Stila Illuminating tinted moisturiser - shade 1 - 7.95 lire
E o crema nuantatoare destul de deschisa ca si culoare - nu pot sa fac swatch-uri pentru ca nu se vede deloc pe piele, da o stralucire aparte pielii si atat nu e foarte colorata
Eu nu folosesc fond de ten si atunci crema asta e buna pentru zilele cand vreau sa uniformizez tenul.


5. One hot minute Face Powder Benefit - 15.95 Lire
Cel mai scump produs din aceasta comanda, de fapt produsul de la care a pornit comanda :)
O dezamagire totala deocamdata - miroase foarte urat (a pudra veche, a trandafiri putreziti, a case vechi) - adica e un miros care aduce a batrana de 70 de ani cu multe inele si riduri cu ruj roz si fard de ochi albastru.
Ok gata cu descrierile plastice ale mirosului - e un miros care nu imi place dar poate altora da.
Nu se vede deloc pe piele (l-am testat doar pe mana) faca o mizerie foarte mare pentru ca pudra cade peste tot si a si costat mult prea mult.
Citisem un review care il lauda si m-a tentat dar deocamdata sunt dezamagita - nu il recomand sub rezerva ca urmeaza sa il testez si pe fata cateva zile ca sa pot sa dau un verdict final.
Am sa incerc sa pun si niste swatch-uri sa vad daca nu pot sa le pozez cumva sa se vada.




6. Benefit D'finer D'liner Clear Invisible Lip Liner Pencil - 10.95 lire
Wow - what a long name!
Creionul asta mi s-a parut cam scump dar sunt foarte foarte incantata de el, de ieri il folosesc non stop.
La rujurile mai colorate rujul se intindea pe buze in partea de jos ca si cum nu am urmat conturul buzei desi credeti-ma stiu sa ma dau cu ruj :) daca foloseam creion de buze (am doar unul singur destul de inchis) se vedea dupa vreo ora doua doar creionul pentru ca rujul se ducea.
Ei bine acest creion Benefit este invizibil pe buze dar contureaza foarte bine si rujurile arata mult mai bine aplicate - in plus nu mai am nevoie sa cumpar niciodata un alt creion de buze si sa si nimeresc nuanta cu rujul.
E o idee foarte buna, ma mir ca nu le-a venit si altor firme de cosmetice si nu, nu e nude - e chiar invizibil.
Il recomand cu caldura!



7 comentarii:

  1. Wow. Creionul-cu-denumire-lunga este o revelatie :X

    http://www.iuliabadita.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Da chiar ca este - imi place foarte mult si ma bucur ca l-am luat :)
    i love benefit

    RăspundețiȘtergere
  3. buna naty, am mai vorbit despre creionul asta de buze si pe blogul adelei :) eu trebuia sa-mi cumpar unul si tu ma sfatuiai pt asta.
    dar cum nu e nude si totusi e invisibil??
    problema e ca unde stau eu nu e sephora, cel mai apropiat de mine e la florenta (stau in It) ar trebui sa fac un drum special pt acestt creion :)
    daca mi-l descrii bine, o rog pe o prietena care merge saptamanal la florenta sa mi-l ia :)
    te pup Rox

    RăspundețiȘtergere
  4. tot eu sunt :)) am citit ca esti f multumita de el. nu exista riscul sa-mi ramana conturul? cum se intampla adesea mai ales ca eu trec si cu strat lejer de gloss?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Rox! nu stiu cum sa-l descriu mai bine dar incerc:
    deci e invizibil dar am scris ca nu e nude in sensul ca chiar nu se vede pe buze. Nu e culoarea nude (adica un maro mai deschis) ci pur si simplu invizibil.
    In ce sens sa iti ramana conturul? nu am inteles intrebarea:)
    Mie imi contureaza bine buzele, adica ma dau cu ele pe conturul buzelor ca si cu un creion normal si imi tine rujul la locul lui, nu se mai intinde in sus sau in jos.
    Eu nu prea folosesc creioane colorate de buze pentru ca ramane conturul dupa ce se sterge rujul si se vede urat. De aceea sunt asa de incantata de acesta.
    Sper ca te-am mai lamurit cat de cat - te rog mai intreaba-ma daca mai ai nelamuriri! Si eu inainte de a cumpara ceva citesc 1000 de review-uri si ma gandesc bine inainte.
    ps. eeei nu chiar intotdeauna :)

    RăspundețiȘtergere
  6. merci, mi-am facut cat de cat o parere. am intrat acum pe siteul benefit si am vazut ca costa 20 $ O_O ma asteptam de fapt
    am citi ca tu l-ai comandat pe net. de unde? eu nu am apelat niciodata la net, poate ne stragem mai multe pe aici si facem o comanda :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Rox eu am comandat de pe site-ul cocktailcosmetics.com - e din Anglia, au si produse cosmetice MAC si tot felul de alte marci (Estee Lauder, Clinique etc) plus Benefit, Urban Decay, Too Faced.
    Ti-l recomand cu caldura pentru ca sunt la preturi reduse!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails