sâmbătă, 9 ianuarie 2010

curly wurlyy lush - sampon si balsam pentru par cret sau ondulat


Deja stiti ca sunt fan lush - azi va povestesc despre un sampon care imi place mult de la ei. Promit ca revin si cu review-uri despre produse care nu imi plac ca sa vedeti ca nu sunt chiar subiectiva dar adevarul e ca au multe produse bune.

Samponul asta e pentru par ondulat (spre cret) - adica asa e parul meu. Are o consistenta de budinca cu orez, mai mult spre solid decat lichid. Miroase foarte, foarte bine a cocos si ce e mai dragut e ca ramane mirosul in par mai multe zile. Asa ca daca vedeti o nebuna care isi tot miroase cate o suvita de par pe strada sa stiti ca eu sunt :)

Partea cu balsamul e destul de dubioasa. Parul meu e destul de aspru (asa cum e de obicei parul cret) si nu prea am avut incredere sa folosesc curly wurly fara balsam dupa. Am incercat cu balsamul cu banane de la body shop dar ii anula din miros. Am incercat cu masca cu iasomie tot de la lush si mi s-a parut ca l-a facut prea moale asa ca ultima data chiar am folosit doar curly wurly si nimic altceva si parul arata f ok.

Chiar sunt multumita ca am gasit un sampon care functioneaza fara balsam dupa - dar s-ar putea sa fie one time only asa ca i'll keep you posted.

Revenind la miros - cum fac sport zilnic sau la 2 zile ador mirosul pe care il emana parul spre sfarsitul orei de sport - cand simt ca nu mai pot simt o aroma de cocos care imi da energie pentru ultimele minute - mai ales la cycling :)

Cutia in care se vinde e destul de mare (220g) dar si pretul e pe masura 62 de lei (10% reducere cu card lush).

Eu il am de vreo 2 luni si am mai mult de jumatate din cutie (ma spal cam la 4-5-6 zile pe par).

Update:
Acestea sunt ingredientele samponului (de pe site-ul lush.ro ca si poza de altfel). Suna bine, nu?

Suc de lamaie (Citrus limonum), Parfum, Papaya(Carica papaya), lauryl betaine, Ou, Unt de cacao (Theobroma cacao)Unt de shea, Ulei de jojoba, Unt de avocado,Vanilie, Ulei de vetivert, Ulei de masline, Lanolin,*Coumarin

6 comentarii:

  1. eu încă nu am ajuns la Lush, dar când voi ajunge fac ravagii :D pe toate blogurile citesc despre produsele lor...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am avut tonerul teea tree care a facut nimic pentru mine so..din punctul acesta de vedere sunt dezamagita de lush. Este o posibilitate de 50-50 sa functioneze un produs cand il cumperi si nu sunt tocmai ieftine. Insa ma bucur ca ai gasit un produs pentru par care sa iti fie de folos.

    RăspundețiȘtergere
  3. silvia te asteptam cu review-uri
    mika si eu am toner-ul breath of fresh air si mi se pare ok (pentru ten normal).
    legat de posibilitatea 50-50 sa functioneze un produs tocmai de aia imi place sa citesc cat mai multe review-uri despre un produs inainte de cumparare ca sa am mai multe sanse (90-10)
    unless it's impulse buying :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut si eu acest sampon si a fost ok insa mai mult mi-au placut cele solide.]
    Cum e balsamul de banane de la the body shop? Sunt tentata sa il iau.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Shopperita - si eu ador Godiva sampon solid - e foarte bun si miroase bine
    Nu iti recomand balsamul de banane de la Body Shop - e foarte banal, nu e hidratant mai mult decat orice balsam Pantene sa zicem... decat daca iti place mirosul dar nu ramane pe par ci doar cand il folosesti se simte un miros vag de banane
    precizez ca eu am parul destul de uscat si ondulat - poate pe un par fin sau mai gras are alte calitati!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails