luni, 12 noiembrie 2012

alessandro smooth effect rescue balm review



Am cumparat aceasta crema pentru picioare de la topline, este alessandro si am cumparat-o mai in vara, cand aveam probleme cu calcaie si talpi uscate pentru ca umblam mult in sandale.
Am cumparat-o la recomandarea vanzatoarei din magazin, eu ma dusesem sa imi iau ceva de la opi pentru picioare si ea mi-a recomandat aceasta crema minune de la alessandro.
Recunosc ca am fost sceptica dar m-am inselat, e cea mai buna crema pentru calcaie si talpi uscate pe care am avut-o vreodata, si a devenit holy grail-ul meu in categoria creme calcaie.
Oricat de uscate mi-ar fi calcaiele in cateva secunde de la aplicare devin catifelate, ca de bebelus, se absoarbe repede si nu miroase a nimic iritant sau intepator, e un miros neutru.
Costa 47 lei, merita fiecare banut, eu o voi cumpara iar si iar pana cand o vor scoate de pe piata, asa cum se intampla de obicei cu produsele bune :(.




4 comentarii:

  1. banuiesc ca este tare buna , dar este cam scumpa , un unt de cocos sau unul de cacao face acelasi lucru , este curat , miroase imbatator , il poti folosi ca masca par , corp etc si costa 100 gr tot cam asa , incearca !

    RăspundețiȘtergere
  2. @coco: as incerca dar nu stiu de unde sa l cumpar si cum sa l aleg! Poti sa ma ajuti cu o idee te rog?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails