vineri, 12 octombrie 2012

Deodorant adidas Action 3 Fresh

Acest spray il cumpar cam de trei ani deja.
Miroase foarte, foarte bine - nu e dulce dar nici prea masculin, e un miros fresh, care imi da o stare de bine.
De cate ori am incercat altceva (chiar si Nivea Happy - care e mirosul meu preferat la geluri de dus) m-am intors la adidas albastru. Are acel ceva special...
Sper sa nu-l scoata cei de la adidas de pe piata, de obicei asa se intampla, de cate ori gasesc un produs bun dispare de pe piata in scurt timp :)


Din punct de vedere al eficientei tine cat un deodorant normal, cu aluminiu, adica mult. Si nu lasa pete albe pe haine, cel putin eu nu am patit asta cu el.
Costa in jur de 10 lei.


4 comentarii:

  1. Ah, bine ai revenit.
    Nu am mai intrat de mult pe blogul tau, am crezut ca nu o sa mai scrii. Am vazut acum ca mi-ai lasat comentariu pe blog si am intrat pe link si da, erai chiar tu.
    Ai fost printre primele bloguri de beauty pe care l-am descoperit :)

    Referitor la deodorantul Adidas, si eu am incercat cred ca vreo 4-5 tipuri de la ei: imi place mult ala cu capac turcoaz asa si ala cu capac portocaliu.
    Oricum, toate miros dragut si sunt foarte eficiente.
    Acum sunt in perioada Bourjois. Am incercat vreo trei la rand. Imi plac si astea, dar tot mai mult Adidasul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow Dorina, multumesc de comentariu e foarte dragut ce-ai scris:)
    Nu prea am mai scris pe blog dar citesc in continuare bloguri de beauty si mai las comentarii, incet, incet interesul meu s-a orientat spre zona de bio, nutritie, viata sanatoasa, poate voi scrie articole si pe tema asta, sper sa reusesc sa reiau scrisul pe blog pentru ca imi lipseste!

    Am sa incerc Adidas cu capac turcoaz daca zici ca iti place, cu deodorantele Bourjois am avut experiente nu prea bune, in sensul ca imi placea mirosul in magazin si acasa dupa cateva folosiri nu mai puteam sa-l sufar, asa ca ma cam feresc de Bourjois, nu prea am chef sa mai fac incercari nereusite.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu folosesc deodorantul asta de cativa ani!! Mereu revin la el pentru ca imi place foarte mult parfumul sau si faptul ca nu isi schimba mirosul pe timpul zilei!

    RăspundețiȘtergere
  4. da chiar, si asta imi place, nu isi schimba mirosul pe parcursul zilei!
    Ma bucur Anonim ca iti place, sper sa ne auda cei de la adidas si sa nu il scoata de pe piata!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails