miercuri, 29 iunie 2011

Lancome Genifique serum pentru fata review


Am primit o mostra de la Sephora din acest ser pentru fata si am folosit-o din cand in cand in ultimele saptamani.
Chiar am observat o schimbare cand folosesc acest ser. Pielea este mai neteda, porii sunt mai mici, nu stiu exact ce face dar piele mea arata clar mai bine, mai sanatoasa, mai luminoasa cumva.
Despre ingrediente nu stiu prea multe, stiu ca are acid hialurionic care e ceva bun, nu:)?
Seamana la efecte cu Idealist-ul de la Estee Lauder, si din pacate si la pret - e foarte scump 30 ml sunt in jur de 250-300 de lei, nu mai stiu exact dar oricum e o avere.
Nu stiu daca merita, eu inca nu ma pot hotari sa dau atatia bani pe un ser desi stiu ca am dat pe make-up de multe ori prea multi bani si acesta e un produs de skin care.
Bine, mai si am anumite temeri daca acest produs chiar are ingrediente pentru piele bune sau are niste ingrediente care dau iluzia optica ca e pielea mai neteda si luminoasa (cum e la cremele de ochi) dar de fapt pe termen lung nu aduc beneficii pielii. Nu ca ar dauna dar nu aduc beneficii care sa merite pretul mare.
Anyway va recomand cu caldura sa-l testati, au tot fost mostre si prin reviste si la sephora si chiar astept pareri!




10 comentarii:

  1. eu folosesc serul asta de aproximativ o luna jumate si am observat si eu o imbunatatire a tenului. Nu e o iluzie, chiar are ingrediente speciale care "repara" pielea... Nu am apucat inca sa ii fac review, sper sa am timp , sa ma organizez, sa scriu mai multe lucruri despre acest ser-minune.
    345 lei e pretul pentru unul de 30ml si aproximativ 260 pentru 20 ml..

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de parere Alexandra! Tu il folosesti in fiecare zi?
    A si bine ca mi-ai spus pretul exact pentru ca nu mai stiam cat costa.
    Se vinde bine la Douglas, ai observat daca il cumpara femeile si daca sunt multumite? chiar te rog fa-i un review cand ai timp, acum tu esti o specialista pentru ca ai ocazia sa testezi atatea...
    asta e un job de vis, nu? te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. You have a great blog! please check out my blog and follow if you like, I promise to do the same for you! http://imperfectiune-diafana.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincer, am avut o tanti care l-a cumparat si e multumita de el. Tipa de la Lancome care ne-a facut training arata super la fata, era asa neteda si am mai avut un reprezentant Lancome care mi-a aratat poze de cum arata cu cativa ani in urma si cum arata acum,de cand foloseste serul. Eu il folosesc zilnic, mi l-am cumparat de pe strawberry la 30 ml...

    Si da, am un job de vis :) dar nu prea folosesc testerele, prefer sa imi cumpar ce-mi place, sa fie al meu :))

    RăspundețiȘtergere
  5. daca iti face bine la ten si iti permiti cumpara-l!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pretty! This was a really wonderful post. Thanks for providing these details.
    Also see my webpage - diets that work for women

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails