miercuri, 9 iunie 2010

Lush Jasmin and Henna Fluff-Eaze Masca de par review

Ce este: Masca de par cu iasomie pentru par deteriorat
Cum se foloseste: inainte de sampon se aplica pe par pentru 20 de minute (sau mai mult - depinde cata rabdare ai) iar apoi se foloseste sampon si balsam normal.
Cost: nu mai apare pe lush.ro deci nu stiu pentru ca am luat-o mai demult din magazinul din cluj (care nu mai exista intre timp :( )dar aproximativ 50-55 RON.
Parerea mea:
Mirosul m-a atras prima data la aceasta masca. Miroase exact a iasomie si imi place foarte mult acest miros.
Ador iasomia - si acum am in casa doua vaze pline cu iasomie :)
Parul meu e cret, destul de uscat si il hidrateaza destul de bine dar faptul ca dupa aceea folosesc sampon mi se pare ca indeparteaza tot ce a facut masca bine. Mi se pare si destul de incomod de folosit pentru ca iti consuma mult timp si apoi de abia iti speli parul. Daca nu e urmata de balsam parul ramane destul de aspru.
Tot ce spun se aplica la un par uscat si ondulat ca al meu, nu stiu cum se comporta pe un par fin sau gras.
In concluzie: mirosul e divin dar in rest e o masca oarecare, nu face nimic in plus fata de orice alta masca normala de par, merita cumparata doar daca va place ideea de iasomie si sa va miroasa parul a iasomie si dupa o zi doua dupa ce l-ati spalat :)

5 comentarii:

  1. pai cam mirosul este de produsele lush ca in rest.... cand am treburi in oras trec pe langa un magazin lush care miroase de la 10 m... eu rezist cu stoicism pt ca nu mai vreau dezamagiri cosmetice :DD

    ps. sunt fata cu creionul de buze :) tot nu l-am luat, (bani lipsa+ timp) dar ma gandesc la el :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Rox, fata cu creionul de buze :), sa stii ca au si produse bune dar intr-adevar mirosul e de multe ori factorul care ma face sa cumpar :)
    Ce ai luat de la lush si te-a dezamagit?

    RăspundețiȘtergere
  3. acum mult timp am luat un sapun si un scrub pt talpi.. au costat mult si nu au facut nimic. miroaseau f frumos dar pe piele nu se simtea deloc.. de aici si cand am avut bani si nu am stiut pe ce produse sa-i dau, le-am ocolit.. pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai facut curioasa in legatura cu masca:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa imi spui ce parere ai daca o cumperi!
    Daca esti din Bucuresti poti sa mergi in magazinul Lush si sa ceri o mostra...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails