vineri, 4 decembrie 2009

Crema pentru corp lush karma kream review


O crema de corp foarte parfumata cu aroma de portocale si lamaie si putin paciuli.
Face parte din gama Karma de la Lush, una din gamele lor clasice.

Desi folosesc demult produse Lush nu am testat gama Karma decat de curand.
Intai am luat sapunul si timp de o saptamana am fost innebunita dupa miros (mi-am pus si in geanta o bucatica si cand ma simteam obosita sau deprimata il miroseam putin si deja totul era mai bine - i know crazy, right?).
Este un miros foarte bun - de portocale dar nu foarte fresh, e destul de spicy ca niste portocale amestecate cu cuisoara si lavanda poate sau chiar pin.
Oricum e un miros foarte luminos mai ales in zilele acestea mohorate de iarna cenusie ma transpune intr-o stare de vara calda cu nopti fierbinti si fan cosit :)

Dupa o saptamana normal ca eram din nou in magazinul Lush si le-am pus pe fete sa imi arate tot ce mai aveau din gama Karma - parfum solid, parfum lichid, spumant de corp, lotiune de corp.
Am plecat doar cu lotiunea de corp (parfumul solid nu prea miroasea bine, cel lichid era sold out, spumant de baie nu prea folosesc).

Si acum despre lotiunea de corp Karma Kream - este foarte buna pentru mine din cauza ca pielea mea este normala nu uscata. Cremele sau unturile de corp prea grase nu intra in pielea mea dar aceasta se absoarbe foarte repede, pielea nu ramane unsa iar mirosul e to die for :).
Deci persoanelor cu pielea uscata nu cred ca le este recomandata aceasta lotiune.

Mirosul e destul de persistent peste zi (5-6 ore) ceea ce poate interfera cu mirosul parfumului (daca nu cumva se completeaza de minune - in cazul meu flowerbomb merge perfect peste portocale si spices).

In concluzie eu ador aceasta crema datorita mirosului in primul rand (va rog mergeti la lush si mirositi-o - veti vedea ca merita) si pentru ca nu imi incarca pielea ca alte creme de corp mai grase.

Dar, pentru ca este si un dar :), e un rasfat cam scump - costa 86.80 ron la 225 g. Eu am luat-o cu 10% reducere pentru ca am card Lush dar tot mi s-a parut destul de scumpa. Desi cantitatea e mare si se consuma incet mi se par multi bani pentru o crema de corp. Asta nu inseamna ca am putut sa ma stapanesc sa nu o cumpar :)

6 comentarii:

  1. Acum ţi-am descoperit blogul. Îmi place mult. L-am adăugat la linkurile mele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Natty, nu am stiut ca ai schimbat adresa, am sters-o pe cea veche am trecut natty lifestyle and beauty, e bine asa?

    RăspundețiȘtergere
  3. @MadameCacharel: ma bucur ca iti place - sper sa mai revii. te adaug si eu:)

    @adela: da e foarte bine multumesc! am schimbat-o pentru ca aveam probleme tehnice. mersi ca ai inlocuit-o esti draguta ca de obicei!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu am încercat încă produsele Lush... nu ştiu cum se face că mereu uit să intru şi în magazinul lor... dacă ţin minte de data asta, o să încerc crema asta, căci şi eu am pielea normală şi multe produse de corp sunt cam grase...
    PS: ţi-am adăugat blogul la link-urile mele :)

    RăspundețiȘtergere
  5. sa o incerci si sa-mi spui cum ti se pare :)
    au multe produse bune cei de la lush dar au si chestii asa si asa - o sa mai fac review-uri si la alte lush goodies...
    ps. multumesc ca m-ai adaugat la blogroll!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails