joi, 22 iulie 2010

Cargo Miami Beach blush/bronzer review

Cargo... un brand care desi l-am tot studiat in review-uri pe net nu am avut ocazia sa il incerc pana acum pentru ca nu exista counter in Cluj
Acum au adus si la noi la Sephora un counter Cargo si desi m-au tentat si fardurile de ochi foarte mult (Madagascar) dar am prea multe si nu se justifica sa imi cumpar acum am ales acest blush/bronzer despre care citisem multe review-uri bune.


Ei bine - i'm in love! Este un bronzer care nu e nici mat dar nici prea stralucitor, are doar o sclipire fina care nu deranjeaza deloc...


Este foarte frumos pe fata, nu e prea inchis sau rosu (tenul meu e acum bronzat dar cred ca si la iarna va arata ok) si subliniaza perfect pometii.


Eu il aplic in 3-ul clasic (pornesc de pe frunte - apoi obraz si apoi barbie - in forma cifrei 3) dar apoi mai dau odata cu peria pe pometi - rezultatul e o fata perfecta, fara nici o tenta portocalie sau prea inchisa...


Produsul este de o calitate foarte buna, rezista foarte mult pe fata si, ma repet, il ador!

Swatches

Separat cele patru benzi de culoare, in ordinea din cutie:




Si deasupra, pe mana, toate culorile blenduite impreuna:


Am pus un swatch si pe brat poate se vede mai bine:

















Mai era o culoare la counter mai spre bej asa - ma tenteaza si aceea :)

Pe mine m-a costat 86.40 RON (pentru ca am avut 10% reducere la Sephora datorita cardului) dar el costa in mod normal 96 RON.

Ingrediente:














Ati incercat produse Cargo? Ce parere aveti?
Dati click pe poze pentru a le mari - se vad mult mai bine swatch-urile la marime mai mare :)

miercuri, 21 iulie 2010

Yves Rocher So Elixir review

Banuiesc ca multa lume si-a cumparat parfumul acesta dar poate mai sunt newbies ca si mine care nici nu intra in Yves Rocher :)
Eu am intrat din intamplare in magazinul Yes Rocher acum vreo luna si am mirosit mai multe parfumuri - ei bine de So Elixir m-am indragostit pe loc.
Notele dominante sunt iasomia si trandafirul - cel putin eu asta am simtit cand l-am mirosit...
E un parfum luminos, miroase a soare si trandafiri parca...
Eu am luat apa de parfum - si intr-adevar persista cateva ore bune.

Notele oficiale sunt mai jos:

Note de top: bergamota, frankincense (o varietate de tamaie)


Note de mijloc: iasomie, trandafir

Note de baza: patchouli, boabe de tonka si cedru Atlas
 
 
 
 
Dar,... desi mi-a placut foarte mult si mi l-am dorit foarte tare in ultima vreme se intampla ceva ciudat - mi se pare ca miroase prea banal, ieftin - parca nu imi aduc aminte ce imi placea la el...
Il iau dimineata de pe masa de toaleta, il miros si totusi aleg altceva - voi ati patit asta cu un parfum?
Nu stiu, poate pentru ca e vara si simt nevoia de ceva fresh (desi nu e foarte dulce) sau nu stiu... nu mi se pare deloc sofisticat in comparatie cu lolita lempicka sau flowerbomb care se transforma si sunt mult mai complexe pe masura ce trec orele de la aplicare...
Il voi folosi pana la capat dar nu cred ca l-as mai cumpara...

luni, 19 iulie 2010

MAC si Rodarte - nu imi vine sa cred

Probabil ca ati citit deja despre scandalul din blogosfera privind colectia lansata de MAC in colaborare cu Rodarte.
Daca nu, pe scurt - MAC a lansat o colectie impreuna cu brand-ul de fashion Rodarte care se numeste "Juarez" si, spun ei, e inspirata de peisajul din jurul acestui oras din nordul Mexicului - plin de praf, desert si putin lunar.
Din pacate acest oras este renumit pentru ca au fost ucise in jur de 400 de femei (oficial- mii neoficial) cu varste cuprinse intre 12-22 de ani, multe victime ale violentei sexuale si torturii inainte de a fi ucise. E socant, nu? In zona sunt foarte multe fabrici in care femeile muncesc pentru cativa dolari in ture de la 4 dimineata pana noaptea si de aceea ele merg noaptea acasa, neinsotite. Majoritatea celor ucise sunt tinere femei sau fete care au disparut pur si simplu si nu fost gasite decat corpurile lor dupa zile sau luni . Foarte macabru,nu?




















Aceasta e imaginea colectiei de fashion Rodarte - ei sustin ca s-au inspirat din peisajul lunar din zona dar mie mi se pare o fata moarta si o stafie ...




















Acestea sunt cateva din produsele lansate de MAC - fardurile cu vinisoare rosii mi se par macabre.

Numele produselor sunt Factory, Juarez, Ghost Town, Softly Drifting, Sleepwalker...daca nu as fi stiut situatia din Juarez nici nu reactionat la nume... dar asa mi se pare sfidator.
MAC a emis o declaratie in care isi cere scuze si spune ca va dona o parte din profituri unei asociatii care ajuta femeile din Juarez - dar nu da un procent si nici un nume de asociatie in declaratia sa.

Stiu ca in Romania nu avem MAC si teoretic nu ne afecteaza acest scandal - dar am vrut sa va impartasesc indignarea mea ca o companie mare ca si MAC poate face astfel de greseli si sa nu mai zic de Rodarte - cred ca moda merge prea departe in acest caz.

Blogeri care au scris despre asta (mult mai complet si mai bine decat mine):

http://www.pinksith.com/
http://www.ladyofthelane.com/
http://www.amodelrecommends.com/2010/07/19/a-models-response-to-the-rodartemac-collaboration/
 
de fapt daca veti da un search pe google sigur gasiti multe de citit pe subiectul asta

miercuri, 14 iulie 2010

OPI Sand in my suit review

In general imi place OPI mult - si datorita culorilor deosebite pe care le au si calitatii ojelor.
Ei bine Sand in my suit m-a dezamagit.
Sand in my suit a aparut cu colectia de vara 2009 - South Beach.



Scuzati cuticulele mele din poze - sunt la faza de criza a cuticulelor :)


Este prima oja OPI care nu se ridica la nivelul de pana acum al produselor OPI.
Am folosit-o ieri dimineata la pedichiura si m-a impresionat neplacut pentru ca se aplica "streaky" - cu dungi, adica raman niste dungi pe unghie la momentul aplicarii.


Nu are o textura uniforma si ar necesita 3 straturi de aplicare - ceea ce mi se pare prea mult.
Eu am aplicat 2 straturi pentru ca nu imi place sa fie lacul asa gros pe unghii si totusi au ramas dungi pe unghie.
Precizez ca am aplicat Base Coat de la OPI si am avut grija sa nu fie unghiile unse - le-am sters cu un servetel inainte de aplicarea ojei.


Azi dimineata am aplicat si pe unghiile de la maini lacul - m-am gandit ca poate am gresit ieri cu ceva :) ei bine tot la fel, ba mai mult s-a si ciobit pana dupa masa :(
In poza de mai sus se vede clar dunga ramasa pe mijlocul unghiei - si credeti-ma ca stiu sa aplic lacul de unghii, nu e vina mea. Nu stiu cat se vede in poze dar unghiile nu arata uniform - au valuri pe ele :(

Aici se vede cum e ciobita unghia fata de azi-dimineata :(

Nu recomand acest lac Sand in my suit - sorry OPI :(
A costat 45 40 de lei in Sephora.

Click pe poze pentru a le mari.

PS Cititi si pe blogul Cameliei despre dezamagirile OPI

luni, 12 iulie 2010

Flowerparty Yves Rocher review

Amalia mi-a sugerat sa mai pun review-uri despre parfumuri.
Desi mi se pare foarte greu de revizuit un parfum (Octavian Coifan e singurul care o face foarte bine) mi se pare util sa citesc cat mai multe pareri ale unor oameni obisnuiti inainte de a cumpara un parfum.
De aceea ma gandesc ca asa cum citesc si eu ce scriu altii despre parfumuri poate ajuta pe cineva si parerea mea :)

Portocale, mandarine, litchi, trandafir si vanilie - suna de vis,nu?

Acestea sunt notele noului parfum de la Yves Rocher - Flowerparty!










Este un parfum floral-fructat care miroase a bomboane si de care m-am indragostit la prima ... mirosire.






Este perfect pentru vara si desi e mai de adolescente cred ca se potriveste oricarei femei intr-o zi casual in care vrem sa uitam ca avem responsabilitati si probleme si sa ne amintim de copilarie, de vacanta de vara si de gustul dulce-acrisor al bomboanelor rosii.

Mie mi se pare ca miros si ceva zmeura la inceput - oricum notele de varf prezentate de Yves Rocher sunt mandarina si portocale, apoi se simte ceva trandafir pe masura ce trec orele dar eu nu simt vanilia deloc.
Eu am versiunea apa de toaleta la 30 ml care a costat 67 RON.
Persista cam jumatate de zi dar nu e o problema pentru ca abia astept sa il reaplic pe la ora 3-4 ca sa simt din nou mirosul dulce-acrisor de bomboane cu zmeura :)

vineri, 9 iulie 2010

Chanel Rouge Coco Gardenia review

Chanel

Rouge Coco Lipstick
13 Gardenia














Aceasta e culoarea care m-a tentat cel mai tare dintre multele culori frumoase aparute cu noua linie de rujuri Chanel - numita Coco. 

 
Textura - Rujul este foarte fin, usor de aplicat, aluneca pe buze foarte usor. E foarte usor, nu se simt buzele incarcate, nu are o formula foarte hidratanta dar nu usuca buzele in nici un caz. E un ruj de vara.




























Miros/Gust - Nu are un miros pronuntat doar un miros slab de trandafiri care se regaseste in toate produsele Chanel iar gust nu are.

Ambalaj - Imi place foarte mult tubul negru simplu, este foarte elegant, cu o banda aurie la mijloc si sigla Chanel la capat.














Culoare - Gardenia este o nuanta roz-trandafirie, potrivita pentru zi. Are o stralucire perlata in finis si e foarte pigmentat. 

 
















Culorile din gama Coco sunt destul de clasice. Cred ca majoritatea pot fi gasite si la alte branduri dar rujurile de la Chanel au acel feeling special si o calitate deosebita.
Pret: in jur de 130 de lei.

Concluzie: il recomand foarte tare daca aveti chef de un rasfat special si de un ruj care sa va faca sa va simtiti putin Coco :)

Click pe poze pentru a le mari.

joi, 8 iulie 2010

Crema de maini L'occitane cu unt de shea 20%

Daca ieri scriam despre o crema de maini de la Sabon care nu prea m-a incantat m-am gandit sa scriu azi despre HG*-ul meu in materie de creme de maini.
*HG=Holy Grail=produsul preferat/pe locul 1/cel mai bun


Crema de maini cu unt de shea de la L'Occitane este o crema lejera, nu e grasa, intra repede in piele si hidrateaza foarte bine mainile.
Imi place combinatia de crema care hidrateaza foarte bine dar in acelasi timp nu lasa un film gras pe piele.
Mirosul e un miros... de crema :) nici prea tare nici foarte slab - nu e deranjant dar pe mine nu ma incanta in mod deosebit.
Pretul e diferit in functie de gramaj - la 30 ml e 46 RON pe strawberry dar chiar nu mai stiu cat a fost in magazinul L'occitane :( Oricum se pot folosi punctele adunate pe cardul Sensiblu pentru a o lua la un pret mai bun.
O recomand cu caldura si chiar daca e mai scumpa pe mine ma tine foarte mult un tub pentru ca nu se consuma mult o data.

miercuri, 7 iulie 2010

Crema de maini Sabon cu lavanda si mar

M-a inspirat Silvia cu intrebarea ei despre Sabon si m-am gandit sa scriu si eu despre crema de maini de la ei.
E o crema cu lavanda si mar (zice Sabon) dar ma indoiesc ca are ceva mar prin ea in afara de parfum :)
Miroase foarte bine (yummy) si de cate ori o folosesc (de obicei in masina) oamenii cu care sunt se entuziasmeaza ce bine miroase :)
Dar atat... cam mirosul numai e de ea in rest... nu hidrateaza foarte bine, intra repede in piele intr-adevar dar nu imi simt mainile hidratate decat poate jumate de minut apoi sunt din nou uscate (si precizez ca nu am pielea foarte uscata deci nu e din vina mea).
In concluzie e o crema de maini mediocra, cu un miros foarte bun - cel mai enervant e pretul (32 de lei) - la banii astia imi iau 2-3 creme de maini Dove sau Nivea care hidrateaza mai bine.
Nu o recomand decat pentru miros :)
Ingrediente:
Nu am gasit pe site :( pe crema nu scrie iar cutia am aruncat-o demult.

luni, 5 iulie 2010

Bobbi Brown Shimmer Brick Pink review

Am cumparat acest shimmer brick de pe strawberry ca un set cu pensula:
Pink Shimmer Brick Set: Pink Shimmer Brick Compact + Mini Face Blender Brush ( Limited Edition ) la 104.50 RON - la promotie.



Ce este: un produs multi-use care poate fi folosit ca: pudra, blush, fard de ochi.
Eu il folosesc mai mult ca si blush, pentru a sublinia pometii.

Iata cum arata culorile:


Mai jos am pus niste swatches de pe fiecare banda in parte (in dreapta e prima banda de sus - cea alba si de acolo in ordine de sus in jos si de la stanga la dreapta):
Fara flash:


Cu flash:


Si toate culorile amestecate cu pensula Bobbi Brown (asa cum le folosesc defapt) - cu flash:
















Parerea mea:
Este un produs ok dar nu e nimic deosebit - nu e foarte pigmentat (din punct de vedere al culorilor) si are cam mult shimmer pentru a fi purtat ziua fara griji.
Pentru seara sau in zilele libere e ok pentru subinierea pometilor, mai ales pentru un ten bronzat.
Cred ca nuanta Pink e prea albicioasa - de aceea cred a si fost la promotie ca nu prea s-a vandut.
Am luat in aceeasi comanda si nuanta Bronze (exact acelasi shimmer brick cu pensula) dar a fost 134.50 RON iar culorile mi se par mai pigmentate si mai frumoase (nu am facut inca poze dar urmeaza un review).
Cutia in care e pudra e superba - neagra, din plastic (se curata usor), cu o oglinda foarte mare si buna.
Pensula e foarte buna - o folosesc foarte des si cu alte blush-uri si are perii foarte moi, se curata usor si nu ii cad fire.
Mi-am dorit mult sa incerc produse Bobbi Brown pentru ca am citit multe review-uri pe blogurile de afara si de aceea am comandat cele doua shimmer bricks dar nu sunt foarte impresionata.
Am sa il folosesc acest shimmer brick mai mult in calatorii pentru ca e foarte practic (ai o pudra, un blush si fard de ochi in acelasi set) dar nu l-as cumpara din nou - cel putin acesta Pink - acum au o colectie de vara Coral care arata foarte bine:)

Inca o poza de final:














Click pe poze pentru a le face mai mari.

sâmbătă, 3 iulie 2010

Giveaway castigat Stila

Am castigat un giveaway pe blogul Cameliei - yey for me! - nu am mai castigat niciodata un  giveaway si m-am bucurat foarte tare pentru ca imi place mult brandul Stila iar in Cluj nu se gaseste. Multumesc Camelia!
Va sfatuiesc sa ii vizitati blogul pentru ca are multe review-uri interesante si are mai tot timpul giveaway-uri!

Mai jos sunt produsele castigate (click pe poze pentru a le vedea mai mari):


- un portfard Stila - bej irizat, foarte dragut si destul de mare
- smudge pot in black - il aveam deja intr-o versiune mai mica si sunt foarte multumita de el - e un gel eye liner care tine foarte mult pe ochi, nu se mazgaleste si e destul de intens


- stila convertible color - dual lip and cheek creme - nuanta Peony - initial m-a speriat culoarea din cutie dar defapt e un coral peachy foarte ok - nu e inchis deloc















- Mascara Major Lash - inca nu l-am folosit dar imi place periuta foarte mult - o sa revin cu un review
















- Stila lip glaze - Ulta mate pink - superb, un roz cu irizatii foarte dragut, imi place foarte mult, tine mult pe buze (normal - nu la mancare sau bautura) si nu mi se pare lipicios












































Am incercat sa pun si un swatch pe buze, dar nu mi-a iesit prea bine:











- Stila Convertible Lash+Line - mascara/eye liner - un produs foarte ingenios - un rimel si un tus de ochi in acelasi tub (cu doua capete) - nu l-am folosit inca dar e foarte practic:





























- ruj Stila - nuanta Natalie - asta e cu dedicatie speciala pentru Natty :) - mi s-a parut si acest ruj mult prea inchis la prima vedere dar de fapt se vede si in swatch e o culoare destul de purtabila, deloc inchisa dupa cum credeam:




























In concluzie - un giveaway foarte bogat care m-a bucurat foarte mult!
Daca doriti amanunte despre vreunul din produse in mod special astept intrebari.
Related Posts with Thumbnails