marți, 2 martie 2010

Blush Nars Orgasm review

Stiu, stiu - numele e foarte sexy, ma face sa rosesc dar Nars e renumit pentru blush-urile cu nume deocheate (de exemplu Deep Throat :) )
Acest blush este foarte renumit in lumea make-up-ului iar eu am citit foarte multe review-uri pozitive pe blog-uri de make-up din afara, pentru ca la noi nu este inca firma Nars.
Eu am cumparat blush-ul de pe site-ul hqhair.com cu 19.50 lire, unde a fost mult timp out of stock iar acum e available. Stiu ca e scump dar Nars sunt renumiti pentru produse scumpe dar si de calitate, plus ca acest blush cred ca e un must have pentru orice make-up junkie like me :).

Acum despre Orgasm:

Cutia in care este blush-ul este neagra cu logo-ul Nars desenat cu alb, e dintr-un cauciuc foarte placut la atingere si e usor de gasit in geanta. Nu are pensula inclusa. Arata foarte elegant si oglinda chiar se poate folosi e mare si clara.















Blush-ul are o textura foarte fina, e o culoare roz-auriu cu foarte putin shimmer care se potriveste cred eu multor tipuri de ten. E un roz-auriu discret nu e mat dar nici cu foarte mult sclipici.
Imi place foarte mult cum se aseaza pe obraji, tenul meu e deschis la culoare iarna si arata bine dar cred ca la vara pe un ten bronzat va arata superb.
Cred ca numele descrie cel mai bine culoarea :)















Eu il folosesc atunci cand vreau sa adaug putina culoare in obraji (trebui aplicat putin pentru ca e foarte pigmentat) sau in zilele cand nu mai machiez deloc decat cu acest blush.






























Ce ziceti nu e superba culoarea? Eu il recomand cu caldura.

Am incercat sa pun si un swatch pe mana dar nu imi iese nicicum culoarea reala in poze (e mult mai vie culoarea in realitate).

9 comentarii:

  1. Eu as fi foaaarte recunoscatoare daca ai putea sa faci o mica comparatie intre Nars Orgasm si Coralista. Care e mai roz, care mai oranj? Care are mai multe particule sidefate si cum e pigmentarea intre cele doua?
    Dar mai ales: care a mai roz si care mai oranj? Asta musai tre sa stiu!
    Multumesc mult,
    Monica - Pisica albastra

    RăspundețiȘtergere
  2. Monica - ma bucur ca te intereseaza subiectul uite care e parerea mea:
    Coralista e mai spre roz, pigmentarea e foarte buna la fel de intensa ca si orgasm dar nu e asa sidefata
    Orgasm - e tot roz auriu dar mai spre oranj, e mai sidefat decat Coralista (cu particule stralucitoare) si are o pigmentare foarte buna
    Deci ca si o concluzie Coralista mai roz Orgasm mai auriu dar oricum seamana destul de mult - depinde de culorile tenului tau pentru a face o alegere perfecta - ai o baza galbena, calda sau rece, sau ten mai inchis masliniu etc.
    Eu am tenul foarte deschis iarna si coralista cred ca ar fi alegerea mea daca ar trebui sa aleg dintre cele doua dar nu vreau sa aleg:)

    Sper ca te-am lamurit - oricum am sa incerc s apun swatches una langa alta poate se vede mai clar diferenta

    RăspundețiȘtergere
  3. Uuuuuu...multumesc!
    Si eu am tenul foarte deschis iarna, insa n-am stiut niciodata sa spun daca are subton rece sau cald. Parca e neutru, parca mi se potriveste si/si. Desi eu sunt mare fana a nuantelor calde de piersica si, prin urmare, le port atat in obraji cat si pe buze. Cred ca daca aveam o piele cu o tonalitate rece, nu mi se potriveau. So...cred ca-i neutra. Vara pare calda, iar iarna mai rece.

    In ceea ce priveste cele doua blushuri, am auzit numai lucruri grozave despre amandoua, insa trebuie sa aleg doar unul, bugetul ma omoara :))))
    Cred ca va fi Orgasmul daca mi-ai confirmat ca e mai...piersicos...si mai stralucitor :)))

    Multumesc mult!
    Monica - Pisica albastra

    RăspundețiȘtergere
  4. cu placere monica - daca vrei mai piersicos si mai stralucitor clar Orgasm e pentru tine:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu vreau sa-mi achizitionez luna viitoare Super Orgasm. Mi se pare mai pigmentat si cu irizatii mai multe, mai frumoase. Evident, il voi folosii vara cand ma voi bronza :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @silvia: multumesc
    @not beautiful enough: de care? vezi ca este si super orgasm
    @baditaiulia: si pe mine ma tenteaza super orgasm dar tocmai ce te atrage pe tine pe mine ma sperie (pigmentarea mai mare si irizatii mai multe) sa faci un review si poze daca il iei :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails