miercuri, 9 decembrie 2009

estee lauder re-nutritiv ultimate youth eye cream review

Sursa foto: esteelauder.uk
Ideea e ca ochii mei foarte sensibili nu se prea impaca cu multe creme de ochi.

De la Clinique (All about eyes) am facut alergie si am ajuns la dermatolog si de atunci sunt in cautarea cremei perfecte de ochi. Am gasit-o la Avene (Eye Soothing Creme) dar e doar hidratanta, nu ajuta la cearcane sau riduri. Macar nu ma irita :)

Dar pentru ca acum s-a terminat, am dat o raita prin Sephora sa vad ce as putea cumpara pentru ca ma plictisisem de Avene si pentru ca sunt beauty addicted of course :)

Am primit o mostra din aceasta crema de la Estee Lauder care se presupune ca e foarte inovativa, contine o molecula a tineretii (Youth Molecule). Am fost foarte sceptica pentru ca nu sunt foarte mare fan estee lauder la partea de fata (cremele de zi miros urat, advance repair e lipicios si gras etc.) dar am inceput sa o testez.
Ei bine e nemaipomenita. Nu e deloc grasa, lasa pielea foarte fina si catifelata si machiajul se aplica usor dupa ce ma dau cu ea. E foarte fina si imi da o senzatie de lux si pampering atunci cand o aplic.Nu stiu inca daca are vreun efect clar pentru riduri (i doubt it) dar mie mi se pare ca le-a netezit putin. Cearcanele le tratez cu anticearcan :)

Am citit si pe net despre Re-Nutritiv Youth Eye Creme si sunt review-uri bune, oricum pentru mine cu ochii mei sensibili este una din putinele creme incercate (clarins, clinique, dior, l'occitane etc.) care chiar mi se potriveste.

Problema foartea (foarte :) ) mare e pretul. Pe strawberry.net costa 119 usd, deci vreo 350 de ron. Ouch! Nu stiu ce sa fac - acum mai am mostra si pana o termin trebuie sa ma decid.
Problema e ca imi place pe zi ce trece tot mai mult crema aceasta dar nu pot (psihologic vorbind) sa dau 100 de dolari pe o crema de ochi care pana la urma e doar o crema de ochi :).
Pe de alta parte banuiesc ca va tine foarte mult pentru ca e un borcanas mare si se consuma putin - deci pe o perioada de 1 an nu as avea de ce sa mai cumpar alte creme de ochi (ceea ce nu e neaparat un avantaj as I love beauty shopping :) ).

Bottom line: voi ce ati face? Ati da 100 de dolari pe o crema de ochi de care ati devenit dependente?

15 comentarii:

  1. dacă consideri că merită, at ar trebui să o cumperi. e o investiţie, mai ales că ai spus că o să-ţi ajungă un an ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Silvia sa stii ca ma tot gandesc ca merita - poate mosul se gandeste si el:)
    daca nu in ianuarie e ziua mea, asa ca... una din doua :)
    Tu ai incercat creme de la estee lauder? Cum ti se par?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic ca merita daca borcanelul e suficient de mare cat sa iti ajunga un an.

    RăspundețiȘtergere
  4. da sim este zic eu, mai ales ca folosesc fff putina crema si nu chiar zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  5. natty, din păcate încă nu am încercat creme de la EL, dar să ştii că m-ai făcut curioasă... poate o să încerc şi eu :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Durata reala de viata a unei creme de ochi nu ar trebui sa fie mai mare de 6 luni. Eu am citit lucruri foarte bune despre o crema pentru ochi antirid de la Roc, care nu costa chiar o avere.

    RăspundețiȘtergere
  7. Care crema Mrs. Bio? nu imi spui exact numele sau alte detalii te rog pentru ca chiar ma intereseaza.
    Am auzit si eu de Roc dar nu am incercat niciodata pentru ca nu stiu care mi se potriveste din gama lor iar in vanzatoarele din sensiblu nu prea am incredere :)
    Eu nu am reusit niciodata sa consum o crema de ochi sau fata in 6 luni - poate demachiantul de ochi se consuma asa repede in rest toate produsele le folosesc 1-2 ani. Stiu ca nu e ok dar... it's the ugly truth. Si nici nu vreau sa intru in detalii despre durata de viata a produselor de make-up pe raftul din baia mea:)
    un ex: rimel-ul stiu ca ar trebui aruncat dupa 3 luni, la mine "tine" 2-3 ani. Ma opresc aici dar nu ma supar daca imi dai niste detalii scary ca fiu si eu mai cuminte si sa nu mai imi para rau sa arunc produse.

    RăspundețiȘtergere
  8. N-as da atatia bani pe o crema. Pana la urma e un produs cosmetic, cu chimicale. Mai bine iti iei ceva bio - mult mai sanatos si mai ieftin - iti poti lua ceva bun cu maxim 100 ron. Parerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  9. am tot cautat creme bio de ochi, clarra, dar cele pe care le-am gasit mi s-au parut foarte grase.
    In general produsele bio mi se pare ca se bazeaza mult pe uleiuri si sunt pentru pielea uscata.
    Ai gasit o crema de ochi bio ok? Poti sa imi recomanzi una?

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu folosesc ulei de masline pentru zona din jurul ochilor - am tenul uscat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cattier Eclat de Rose, cu ulei de argan si trandafir (40 de lei, certificata Ecocert), crema antirid Olivellenic cu ulei de masline (69 lei, cetificata Aiab/Icea).
    Eu nu folosesc nicio crema mai mult de 4 luni. Nici nu-mi ajunge, ma dau cu crema dimineata si seara. Daca le ti 1-2 ani inseamna ca folosesti produse alternativ, altfel nu au cum sa te tina atat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Wow mersi de recomandari Mrs. Bio - am sa le caut (in farmacii?) sa vad ce si cum - desi sunt pe baza de ulei iar daca sunt grase s-ar putea sa-mi dea probleme.

    Explicatia e ca nu ma dau cu crema de ochi zilnic ci destul de neregulat - am perioade cand ma dau zilnic si perioade cand nu ma dau deloc pentru ca imi simt ochii incarcati si ii las sa respire (la fel fac si cu crema de fata).

    @Clarra: eu stiam ca uleiul de masline se poate folosi si pentru demachiat si tot mi-am propus sa-l incerc sa vad cum reactioneaza pielea mea.

    RăspundețiȘtergere
  13. Fiind creme bio nu le gasesti in farmacii, ci pe net la biobeauty si olivo. Daca au la baza uleiul, nu inseamna ca sunt si grase, eu ti-am exemplificat ingredientele active.

    RăspundețiȘtergere
  14. ok mersi cea de la cattier ma tenteaza - daca o iau am sa-i fac un review :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails