vineri, 11 decembrie 2009

chanel aqualumiere sheer colour lipshine BAHAMAS

Rujurile Aqualumiere de la Chanel sunt (asa cum spune si numele) destul de transparente - sunt o combinatie intre un glos si un ruj.
Au o textura cremoasa si o culoare care este foarte puternica in tub dar pe buze e destul de transparenta nu e opaca si mata.
Am mai multe culori pentru ca e unul din rujurile mele preferate, azi va prezint nuanta Bahamas (toate au nume de insule exotice - how cute is that :).
Bahamas e un roz inchis spre mov, se potriveste cu tenul deschis la culoare si se vede destul de tare pe buze (in functie de aplicare - numar de straturi, pensula sau direct din tub, primer sau no primer etc.).
E unul din rujurile mele preferate - il am la indemana pentru retusuri rapide, mai ales cand nu sunt ochii foarte machiati (la smokey eyes prefer rujuri nude sau deschise (free love de la too faced de exemplu)).

Cu flash:















Fara flash:















Pe buze
Cu flash:









Hand swatch (prima poza e cu flash, a doua fara flash):




Aveti rujuri din gama Aqualumiere de la Chanel? Cum vi se par?




4 comentarii:

  1. wow! e superbă nuanţa!
    eu nu prea am rujuri de top... în general nu dau mai mult de 50 de lei pe un ruj, pt că prefer să am f multe. am un singur ruj Lancome Color Fever Shine (Tempt Me)primit cadou de la un ex. e tot un fel de combinaţie între ruj şi gloss. un roz f drăguţ. am de gând să mi-l cumpăr din nou, căci e pe sfârşite...poate arunc un ochi şi la Aqualumiere :D tot vine Crăciunul aşa că merit şi eu cât mai multe rujuri :))

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu asa aveam pana acum cam 1 an - dar de cand am luat primul chanel (tot aqualumiere) mi-am dat seama ca au alta calitate si chiar merita investitia - mai bine mai putine dar de calitate.
    In plus am si probleme cu mirosul si nu imi place cum miros multe rujuri ieftine si din cauza asta le cumparam dar nu le foloseam si ajungeau sa se invecheasca.
    Daca treci pe la standul Chanel sa incerci nuanta Grenada de la Aqualumiere - a aparut acum de Craciun si e superba - sper sa mi-o aduca si mie Mosu' :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata f gurmand. Nu l-am incercat niciodata dar cred ca sunt foarte placute ca textura cat si ca aspect. Pup si Sarbatori Fericite!

    RăspundețiȘtergere
  4. da sa stii ca sunt tatiana. Imi place adjectivul gurmand :)
    Sarbatori Fericite si tie!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails